Безславно изгонената от BTV и напъдена от Нова телевизия репортерка Антоанета

...
Безславно изгонената от BTV и напъдена от Нова телевизия репортерка Антоанета
Коментари Харесай

Уволнена от BTV и напъдена от Нова телевизия журналистка грачи по БЛИЦ

Безславно изгонената от BTV и напъдена от Нова телевизия репортерка Антоанета Николова, която през днешния ден се изживява като шеф на следващото грантово НПО „ Инициатива за свободни медии на Балканите “, надрънкала куп нелепости включително и, че БЛИЦ и още няколко медии били проводници на съветската агитация в България.

Преди това Николова изкудкудякала, че съгласно нея, 70 на 100 от българите научавали новините от малкия екран, защото гледали програмите приблизително към 3 часа, а в тях преобладавала проруска агитация.

Голословните изказвания на обърканата „ дама “ са толкоз неуместни, че бих й обърнал внимание колкото на досадна муха, която прелита от маса на маса. Ще й отделя няколко секунди единствено тъй като си разрешава да намеси в брътвежите си и Информационна организация БЛИЦ, която е водач измежду новинарските медии на българския пазар, с помощта на денонощната работа на своя млад, деятелен и почтен екип.

Г-жо Николова, мнозина знайни и незнайни храненици на гравитиращи към един разградски олигарх неправителствени организации от еничарски тип се пробват да дискредитират Информационна организация БЛИЦ, тъй като знаят силата на нейната мощност и осъзнават собствената си беззащитност.

Не ми се желае да имам вяра, че въпросният олигарх, натрупал десетки милиони по времето на Иван Костов, приказва и през Вашата уста.

Информационна организация БЛИЦ е потвърдила своята проатлантическа и проевропейска ориентировка, за което говори безспорния престиж и високото доверие на читателите ни!

Г-жо Николова, добре е Вие и хората от вашата кохорта да осъзнаят едно – Информационна организация БЛИЦ пропагандира само и единствено идеята на България и пази ползите на нашия прочут и горделив народ!

Добре е да го осъзнаете, преди още веднъж да кацнете на някой микрофон и да сплетничите!

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР